Det er ønskelig at nye hunder kommer hit på en prøvedag i forkant av oppholdet. Dette gjør vi for å forsikre dere og oss om at hunden trives og faller til ro.

Du som eier skal kunne dra på ferie/reise med god samvittighet og være trygg på at hunden din har det godt.
Prøvedagen fungerer slik: Du leverer hunden  kl. 11.00.Vi sørger for at den får være masse ute med andre og leke, og vi vil observere hvordan den ter seg både ute og inne. Har du en hund som er litt reservert ovenfor andre hunder, vil vi selvfølgelig ta hensyn til dette. Hvis det er grunner for at vi mener hunden vil være mer tjent med en annen form for opphold enn her hos oss, vil du få en tilbakemelding på det. Prøvedager er kun mandag - torsdag.

Ankomst: 

Når hunden kommer hit første gang, vil vi svært gjerne for hunden sin del at den kommer på formiddagen. Dette fordi den skal få hele dagen på å bli kjent med oss, omgivelsene og de andre hundene.
Det er viktig at du tar med deg hundens vaksinasjonskort!
PARVO vaksinen må ikke være eldre enn 3 år. Det blir i tillegg anbefalt at hunder vaksineres mot kennelhoste hvert år. (SPØR DIN VETERINÆR OM DU ER I TVIL OM VAKSINER)
Når det gjelder mat og annet utstyr til hunden, så har vi alt den har behov for. Hvis hunden din skal ha spesiell mat, evt. medisiner eller har løpetid MÅ vi informeres om dette. Vi vil selvfølgelig sørge for at den blir fulgt opp på beste måte.

Våre daglige rutiner: 

Hundene elsker å springe rundt på de store friarealene og leke med de andre. De får være ute tre ganger daglig. Til sammen ca. 5timer. De som ikke vil være ute så lenge, får selvfølgelig komme inn. Noen får dressuroppfølging etter ønske, og har en egen pris.
Det er varmekabler i gulvet og vi har aircondition om sommeren.
Er det noen som har flere hunder, får selvfølgelig disse bo sammen.

På steder hvor det samles mange hunder, har man ingen garanti for at de ikke kan bli syke. Vanlige sykdommer kan være diaré, øyeinfeksjoner og kennelhoste.
Vårt hundehotell blir ryddet og vasket hver dag. Vi har også strenge rutiner for desinfisering av vårt kennelanlegg. Dette gjøres for å minimalisere risikoen for at din hund skal bli syk.