Prøvedag:

Det er ønskelig at nye hunder kommer hit på en prøvedag i forkant av oppholdet. Dette gjør vi for å forsikre dere og oss om at hunden trives og faller til ro.

Du som eier skal kunne dra på ferie/reise med god samvittighet og være trygg på at hunden din har det godt.
Prøvedagen fungerer slik: Du leverer hunden kl. 11.00.Vi sørger for at den får være ute med andre hunder og leke, og vi vil observere hvordan den ter seg både ute og inne. Har du en hund som er litt reservert ovenfor andre hunder, vil vi selvfølgelig ta hensyn til dette. Hvis det er grunner for at vi mener hunden vil være mer tjent med en annen form for opphold enn her hos oss, vil du få en tilbakemelding på det. De aller fleste kan hentes igjen på ettermiddagen blide og fornøyde. Prøvedager er kun mandag - torsdag.

Ankomst:

Når hunden kommer hit første gang, vil vi svært gjerne for hunden sin del at den kommer på formiddagen. Dette fordi den skal få hele dagen på å bli kjent med oss, omgivelsene og de andre hundene.

Det er viktig at du tar med deg hundens vaksinasjonskort, og PARVO-vaksinen må ikke være eldre enn 2 år. (SPØR DIN VETERINÆR)

Når det gjelder mat og annet utstyr til hunden, så har vi alt den har behov for. Hvis hunden din skal ha spesiell mat, evt. medisiner eller har løpetid MÅ vi informeres om dette. Vi vil selvfølgelig sørge for at den blir fulgt opp på beste måte.

Våre daglige rutiner:

Hundene elsker å springe rundt på de store friarealene og leke med de andre. De får være ute tre ganger daglig, på formiddagen, ettermiddagen og kvelden. Til sammen ca. 5timer. De som ikke vil være ute så lenge, får selvfølgelig komme inn. Vi kan også tilby å gå tur med hunden eller aktivisere den med forskjellige agilityøvelser. Se tilleggstjenester.
Er det noen som har flere hunder, får selvfølgelig disse bo sammen.

På steder hvor det samles mange hunder, har man ingen garanti for at de ikke kan bli syke. Vanlige sykdommer kan være diaré, øyeinfeksjoner og kennelhoste.

Vårt hundehotell blir ryddet og vasket hver dag. Vi har også strenge rutiner for desinfisering av vårt kennelanlegg. Dette gjøres for å minimalisere risikoen for at din hund skal bli syk.

Inn-/utleveringstider

Hverdager kl.11.00-12.00 og kl.20-20.30,
Lørdag kun kl.11-12
Søndager kl.11-12 og kl.20.00-20.30
Når det gjelder inn-/utleveringstider, ber vi innstendig om at disse tidene blir respektert
Hunder er fantastiske skapninger som lever i nuet. Når vi går inn i kennelhuset skapes en forventning hos hundene om at noe skal skje. Det kan da være hunder som setter i gang med bjeffing for å komme ut, selv om de nettopp har vært ute. Dersom dette skjer flere ganger i løpet av dagen, utenom de faste tidene, skaper det unødvendig stress for hundene.

Dersom du ikke kommer til avtalt tid, må du vente til neste inn-/utleveringstid. I verste fall må du vente til neste dag og du vil bli belastet med en ekstra dag!

Følgende dager er stengt for inn/utlevering: Julaften, første juledag, nyttårsaften og 17 mai.
Enkelte dager kan inn-/utleveringstid variere, da vi har kursvirksomhet.

Vi tar inn et begrenset antall hannhunder, derfor må man være tidlig ute med bestilling spesielt i forbindelse med ferier og høytidsdager.

Vaksinasjonsattest

Attesten må ikke være eldre enn 3 år.

Mat

Vi bruker kvalitetsfor, tilpasset hundens alder og aktivitetsnivå.
Mat inngår i prisen på oppholdet. Det gis ingen rabatt om du ønsker å ta med egen mat til hunden.

Seng/hundeutstyr

Alle hundene blir tildelt rene vetbed tepper.
Vi ønsker primært at du ikke tar med hundens egen seng eller teppe.
Dette er i så fall på eget ansvar. Vi står ikke ansvarlig for personlige eiendeler hunden har med seg hit.