Joy hundehotell ble etablert i Heggedal i 1993 (tidligere under Fuglehundskolen)

Kennelen blir anbefalt av hundeeiere som kun ønsker det beste for sin hund. Våre ansatte har gjennomgått en nøye og langvarig utdannelse, slik at alle hunder får den service og trygghet som de fortjener.

Hundehotellet tar i mot et begrenset antall hunder, slik at alle får god individuell behandling og nærkontakt med profesjonelle medhjelpere. Hundehotellet ligger i svært idylliske omgivelser med store inngjærede områder. Vi anbefaler alle som ikke tidligere har benyttet hundehotellet til å ta kontakt, slik at dere får muligheten til å komme på en befaring. Da besvarer vi de spørsmålene dere måtte ha om oppholdet og vi viser dere rundt på anlegget.

Hotellet er av svært høy standard, med blant annet varmekabler og aircondition. Hundehotellet ble nyoppusset i 2009. Vi har egen avdeling for tisper med løpetid.
Vi vet at understimulans er en avgjørende årsak til stress og atferdsproblemer. Vi har derfor et stort fokus på å mosjonere og aktivisere alle hundene utafra deres egne forutsetninger, slik at alle er fornøyd når dagen er omme. På grunn av vårt fokus på aktiviteter og ro, er det svært lite bjeffing og stress på vårt hotell. Dette gir en rolig og trygg atmosfære for alle hunder. Vi er avhengig av at hunden går greit sammen med andre hunder, siden de er mye løse i grupper. Etter et opphold på hundehotellet er det nemlig ikke alle hunder som vil hjem igjen!

Hundehotellet er offentlig godkjent.
 

Vibeke Skaar

Vibeke er profesjonell hundetrener og tok instruktørutdanning på Hundeskolen i Sollefteå. Hun startet Fuglehundskolen i 1987.

Vibeke er en av landets fremste eksperter på fuglehunder, og har brukt mesteparten av yrkeslivet sitt på å undervise hunder og eierne deres. Hun har en rekke topplasseringer å vise til både fra egne og sine elevers hunder.

Vibeke er en anerkjent artikkelforfatter, foredragsholder og ikke minst kjent for boken Fuglehunden som ble gitt ut i 2007. Ved siden av sitt arbeid med Fuglehundskolen, har hun også i en årrekke drevet oppdrett av fuglehunder og er innehaver av kennelen "Faksfjellet".

Tine Eide

Tine Eide er utdannet instruktør hos Oslo Hundeskole med etterutdanning fra Fuglehundskolen. Tine har i tillegg deltatt på flere seminarer om hund samt diverse brukshund- og lydighetskurs.

Tine har lang erfaring med fuglehunder, og har selv to rottweilere og en blandingshund av dachs og engelsk setter. Hun har stor interesse for og driver med utstilling og konkurranselydighet med egne hunder. På Fuglehundskolen er hun kennelansvarlig . Hun er opprinnelig er utdannet frisør.
 

Martine Gresslien

Martine begynte å jobbe hos oss i 2012, etter 1 år i Finland, hvor hun studerte til  Hundekonsult. Siden den gang har hun jobbet både heltid og deltid i kennelen.

Hun har tidligere hatt en irsk setter, og  i dag har hun en labrador/golden retriver tispe. I fremtiden ønsker hun og vende tilbake til setter og opptrening til jakt.

For tiden tar hun Veterinærutdanningen i Budapest og jobber hos oss i ferier. Hund er i fokus på fritiden, og ved siden av studiet, rehabiliterer og fostrer hun gatehunder slik at de kan adopteres til nye hjem.